Varen & Mexicaans

egin dit populaire arrangement met een heerlijke rondvaart over de mooie wateren van Breda. Geniet 's avonds van een uitgebreid Mexicaans diner op een gezellige dinerlocatie midden in het centrum van Breda. Ook aan boord worden jullie in de watten gelegd met een aantal glazen prosecco (of bier/wijn/fris voor de liefhebber), wat amusehapjes en een gezellige schipper die jullie alles kan vertellen over de bezienswaardigheden langs het water.

BEDRIJFSUITJE, VRIJGEZELLENFEEST OF FAMILIEDAG COMPLEET MAKEN?

Als jullie het dagje weg in Breda helemaal compleet willen maken, Is het toevoegen van een leuke groepsactiviteit aan jullie arrangement een echte aanrader. Hiermee zijn jullie ervan verzekerd dat het uitje tot in de puntjes is verzorgd en jullie lekker kunnen ontspannen bij de organisatie van jullie dagje weg, en natuurlijk ook op de dag zelf!

ArrangementExtra activiteitTarief (2 uur varen) per persoon
Varen & MexicaansEscape City Gamevan €89,50 voor €87,00 
Varen & MexicaansStreetgolfvan €84,50 voor €82,00 
Varen & MexicaansCrazy 88van €84,50 voor €82,00 
Varen & MexicaansDe Verknipte Filmvan €89,50 voor €87,00 

VAREN EN ETEN IN BREDA

Bij het Varen & Eten arrangement maakt u een heerlijke rondvaart van 2 uur. Tijdens deze tocht vaart een gezellige schipper jullie langs het mooie centrum van Breda, de chique wijk het Ginneken en ook het natuurgebied Markdal ligt op de route. Geniet onderweg van heerlijke amusehapjes en drankjes naar keuze. Aansluitend kunnen jullie genieten van een rijk tapasdiner in een sfeervol Spaans restaurant in het centrum van Breda.

Tarieven Varen & Mexicaans

1 uur varen & Mexicaans:    €50,00 per persoon
2 uur varen & Mexicaans:    €60,00 per persoon 

Boek nu jullie uitje of vraag een offerte aan met meer informatie. 

LIEVER EEN BBQ BOOT OF Borrel BOOT?

Willen jullie toch liever een compleet arrangement aan boord? Kijk dan eens bij onze veel geboekte arrangmenten aan boord. Zo kunnen jullie heerlijk zomers genieten van een barbecuediner aan boord van de BBQ Boot. Of geniet van heerlijke borrelhapjes en onbeperkt bier, fris en wijn op onze gezellige Borrel Boot. Bootje Varen Breda heeft met de populaire arrangementen aan boord al honderden vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en familiedagen tot een absoluut succes gemaakt.