Varen & Stepkroegentocht

Sail & Actief is een combinatie van een ontspannen vaartocht met een activiteit. Onze luxe boten worden gevaren door een schipper dus u kunt optimaal genieten van Breda en haar omgeving en indien gewenst een heerlijk hapje en drankje aan boord.

Stepkroegentocht
Aan de Haven van Breda staan de steps voor u klaar. Uw groep wordt opgedeeld in teams van ongeveer vier personen. Na een korte instructie start de kroegentocht door het centrum. Onder begeleiding van onze instructeur leggen jullie een route af naar het eerste café. Hier kunnen jullie even bijkomen en iets drinken.

Tijdens het bezoek aan de verschillende cafés krijgt u een opdracht die uw samenwerking, behendigheid, snelheid en intelligentie op de proef stelt. Wie heeft zijn of haar zenuwen in bedwang en presteert het beste onder druk?

Opdrachten met ballonnen, blindoeken en pikante thema's zorgen altijd weer voor hilaritiet alom. Het team dat na het bezoeken van de vier cafés de meeste punten verdiend heeft, wint natuurlijk een prijs! De spellen worden aangepast of u met een mannen- of vrouwengroep komt.

De steproute brengt u via kleine steegjes, over de Grote Markt en dwars door het Valkenbergpark naar verschillende typische Bredase cafés. In elk café is een stop ingelast van een half uur om de ludieke opdracht uit te voeren en lekker een drankje te kunnen drinken.

In elk café ontvangt u één consumptie op basis van bier, fris of wijn. Overige consumpties dienen ter plekke te worden voldaan.

Dit programma is inclusief:

  • Begeleiding van een instructeur
  • Vier consumpties
  • Prijs voor de winnende groep
  • Gebruik steps en materialen
  • Verschillende opdrachten vol hilariteit

Tarieven:
- arrangement te boeken van 8 tot 100 personen
- tarieven zijn per persoon

Activiteit (2,5 uur)TochtTotaal
Stepkroegentocht1 uur rondvaart             € 53,50
Stepkroegentocht2 uur rondvaart€ 63,50
Stepkroegentocht1 uur Lunchboot€ 68,00
Stepkroegentocht1 uur Borrelboot€ 71,00
Stepkroegentocht2,5 uur BBQ-Boot€ 98,00
Stepkroegentochtoverige tochtenPrijs op aanvraag

Reserveer nu of vraag een offerte aan voor dit leuke groepsuitje.