Varen & Strand BBQ

Na een relaxte rondvaart over de mooie wateren van Breda, zomers genieten van een luxe barbecue op een sfeervolle locatie. Absoluut aan te raden voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest. Ook aan boord worden jullie in de watten gelegd met een aantal glazen prosecco, wat amusehapjes en een gezellige schipper die jullie de 'ins and outs’ van Breda vertelt. 

Bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje compleet maken?

Om jullie dagje weg in Breda helemaal compleet te maken kunt u ook nog een leuke groepsactiviteit toevoegen aan het arrangement. Hiermee bent u ervan verzekerd dat uw uitje tot in de puntjes is verzorgd en u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. 

ActiviteitExtra activiteitTotaalprijs (2 uur varen)
Varen & Strand BBQCrazy 88€69,50
Varen & Strand BBQStreetgolf Clinic€69,50
Varen & Strand BBQDe Verknipte Film€74,50
Varen & Strand BBQEscape City Game€74,50

Profiteer nu van 10% combinatiekorting!

Varen & Strand Arrangement

Bij het Varen & Strand BBQ arrangement maakt u een heerlijke rondvaart van 2 uur. Tijdens deze tocht vaart een gezellige schipper jullie langs het mooie centrum van Breda, de chique wijk het Ginneken en ook het natuurgebied Markdal ligt op de route. Geniet onderweg van heerlijke amusehapjes en drankjes naar keuze. Aansluitend kunt u aanschuiven bij een uitgebreid barbecuediner op de unieke locatie Strand Binnen. U heeft de keuze uit verschillende menu’s. Voor meer informatie over de verschillende menu’s kunt u kijken bij de veelgestelde vragen

- €56,50 per persoon
- 2 uur rondvaart
- Hapjes en 3 drankjes naar keuze aan boord (bier/fris/wijn/prosecco)
- 2 uur durend uitgebreid barbecue diner (excl. drankjes)
- Vanaf 10 personen.

Sail & Dine Arrangmenten

Geniet u toch liever van een heerlijk diner aan boord? Kijk dan eens bij onze veel geboekte Sail & Dine arrangementen. Zo kunnen jullie heerlijk zomers genieten van een barbecuediner aan boord van de BBQ Boot. Of ontdek al het lekkers wat de Spaanse keuken te bieden heeft op onze Tapas Boot. Bootje Varen Breda heeft met de Sail & Dine arrangementen al ongelofelijk veel bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten tot een absoluut succes weten te maken. 

Klik hier om een reservering te plaatsen of een offerte aanvraag te doen.