Varen & 1001 Nacht

Begin dit originele arrangement met een heerlijk ontspannen rondvaart over het mooie Bredaase water. Geniet aansluitend van een heerlijk 8-gangen arabisch diner waar jullie helemaal tot rust komen. Ook aan boord komen jullie niks tekort met een aantal glazen prosecco (of bier/wijn/fris indien gewenst), wat lekkere hapjes en een gezellige schipper die jullie allerlei leuke feitjes kan vertellen over de bezienswaardigheden op de route. 

BEDRIJFSUITJE, VRIJGEZELLENFEEST OF FAMILIEDAG COMPLEET MAKEN?

Als jullie het dagje weg in Breda helemaal volledig willen maken, is het zeker aan te raden een leuke groepsactiviteit toe te voegen aan jullie arrangement. Hiermee zijn jullie ervan verzekerd dat het uitje tot in de puntjes is verzorgd en jullie zonder zorgen kunnen genieten van jullie heerlijke dagje weg in Breda.

ArrangementExtra activiteitTarief (2 uur varen) per persoon
Varen & 1001 nachtEscape City Gamevan €93,50 voor €91,00
Varen & 1001 nachtDe Verknipte Filmvan €93,50 voor €91,00
Varen & 1001 nachtCrazy 88van €88,50 voor €86,00
Varen & 1001 nachtStreetgolfvan €88,50 voor €86,00

VAREN EN ETEN IN BREDA

Bij het Varen & Eten arrangement beginnen jullie met een ontspannen rondvaart van 2 uur. Bij deze tocht vaart een gezellige schipper jullie langs het mooie centrum van Breda, de chique wijk het Ginneken en ook het natuurgebied Markdal ligt op de route. Geniet onderweg van heerlijke amusehapjes en drankjes naar keuze. Afsluitend gaan jullie genieten van een heerlijk Arabisch diner waarbij jullie helemaal tot rust komen.

Tarieven Varen & 1001 nacht

1 uur varen & 1001 Nacht:    €54,00 per persoon
2 uur varen & 1001 Nacht:    €64,00 per persoon 

Klik hier om jullie uitje te boeken.

LIEVER EEN BBQ BOOT OF TAPAS BOOT?

Willen jullie toch liever een uitgebreid arrangement aan boord? Kijk dan eens bij onze populaire arrangmenten aan boord. Zo kunnen jullie heerlijk zomers genieten van een barbecuediner op de BBQ Boot. Of ontdek wat de veelzijdige Spaanse keuken te bieden heeft op onze Tapas Boot. Een echte aanrader voor ieder bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Breda!