Mannen

Een onvergetelijke dag in Breda, dat is waar wij graag voor zorgen. Voor elk mannen uitje hebben wij het perfecte dagprogramma samengesteld. De voorgestelde programma's zijn volledig naar jullie wensen aan te passen. Daarnaast kunnen jullie ook zelf je dag samenstellen. Bij elk mannen programma krijgen jullie een aantrekkelijke korting!

Buggy rijden, Crazy 88, BBQ Boot

Buggy rijden, Crazy 88, BBQ Boot

Lekker crossen dor de bossen, een activiteit in de binnenstad en de dag afsluiten aan boord van de party BBQ Boot incl. onbeperkt bier, fris en wijn.

Crazy 88, Pubquiz en BBQ Boot

Crazy 88, Pubquiz en BBQ Boot

Begin de dag met een lach tijdens het lachwekkende spel Crazy 88, test je kennis in een gezellig café tijdens de pub quiz en stap vervolgens aan boord van een luxe BBQ sloep inclusief onbeperkt drank.

Solextour, Streetgolf en BBQ Boot

Solextour, Streetgolf en BBQ Boot

Start met touren door en rond Breda, pak daarna de golfclub en begin aan de streetgolf. Geniet hierna van jullie welverdiende barbecue en onberperkt drank op een van onze luxe sloepen.

Activiteit en BBQ Boot

Activiteit en BBQ Boot

Begin de dag met een activiteit en stap vervolgens aan boord van een luxe BBQ sloep incusief onbeperkt bier, fris en wijn.

Crazy 88, Voetbalquiz en BBQ Boot

Crazy 88, Voetbalquiz en BBQ Boot

Begin met het knotsgekke spel Crazy 88, ga daarna de strijd aan met al je voetbalkennis tijdens de Voetbalquiz en sluit af met een heerlijke BBQ met onbeperkt drank aan een van onze luxe sloepen.