Activiteit + BBQ of Tapas Boot

Voor jullie vrijgezellenfeest verzorgen wij een complete middag en avond die je niet snel zal vergeten! Start met een activiteit naar keuze en stap vervolgens aan boord van de party BBQ boot inclusief een uitgebreid diner en onbeperkt bier, fris en wijn aan boord. Dit programma bieden wij aan van €84,00 met een flinke korting aan voor €77,50 p.p.Toelichting dag programma:
Wij hebben voor jullie de 6 meest geboekte activiteiten op een rijtje gezet. Jullie kunnen de activiteit die het beste bij jullie gezelschap past uitkiezen en de dag vervolgens afsluiten met een gezellige BBQ.

Activiteit 1. Crazy 88. (Duur 3 uur)
Jullie starten de dag met Crazy88 een knettergek spel met niet 88, maar 44 doldwaze opdrachten. Na een korte uitleg word jullie groep het centrum van Breda ingestuurd met attributen en de speciale Crazh 88 app. Via de speciale app krijg je continu een nieuwe opdracht binnen, maar kan je ook kijken hoe je tegenspelers de opdrachten uitvoeren! Leg de opdrachten zo goed mogelijk vast zodat de hilarische beelden goed tot zijn recht komen op de aftermovie die wij achteraf voor jullie zullen monteren. De perfecte vrijgezellenactiviteit! 

Activiteit 2. Streetgolf Clinic. (Duur 2 uur)
Streetgolf is dé spectaculaire golfrage uit Parijs. Deze golfvariant wordt niet op de golfbaan uitgevoerd maar op straat dwars door een mooi park en langs het water. Streetgolf wordt gespeeld met een echte golfclub, een speciale grasmat waarvan kan worden afgeslagen en een speciaal ontworpen streetgolfbal. Het is een leuke activiteit die voor iedereen, ook zonder enige golfervaring eenvoudig te leren is.Het leukste van deze activiteit is dat er bijna geen regels zijn!

Activiteit 3: Pubquiz (Duur 1,5 uur)
Hoe heet de moeder van Homer Simpson in de tv-serie the Simpsons? Aan wie is de animatiefilm Happy feet opgedragen? Wat voor dier is een dikdik? In welk jaar werd Nederland Europees Kampioen Voetbal? Wordt je hiervan ook al helemaal warm.. en ben je erg benieuwd naar de antwoorden of weet je ze zelfs al! 

Speel dan de Pubquiz! De Pubqiiz is één van de gezelligste activiteiten van Breda waarbij je de meest gekke, leuke en orgineelste vragen worden gesteld onder het genot van een lekker drankje!

Activiteit 4: Escape City Game (Duur 2,5 uur)
De Escape City Game is een de spannende en meest geboekte groepsactiviteit van Bootje Varen Breda. In dit bijzondere Escape Spel is de binnenstad van Breda jullie speelveld. Jullie worden op pad gestuurd met een box vol sloten en raadsels. Lukt het jullie om samen de codes te kraken en de sloten te openen? Denk out of the box, let goed op alle aanwijzingen en werk samen bij deze spannende opdracht!

Escape Rooms zijn vaak ingesteld op kleinere groepen. Met de binnenstad van Breda als Escape locatie is deze groepsactiviteit ideaal voor grote groepen. Bootje Varen Breda organiseert al ruim 10 jaar de meest memorabele groepsuitjes en met die ervaring kunnen we u verzekeren dat de Escape City Game een echte aanrader is voor elk bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. 

Activiteit 5: Verknipte Film (Duur 3 uur)
Met De Verknipte Film bent u verzekerd van een geslaagd dagje weg in Breda. Het is een echte aanrader voor elk vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Ga met uw filmcrew op pad om alle scènes uit het verknipte filmscript na te spelen met de binnenstad van Breda als decor. Gebruik alle attributen om jullie film nog leuker te maken! 

Wanneer uiteindelijk alle scènes geschoten zijn, kunt u heerlijk nagenieten van een drankje terwijl de editor uw beeldmateriaal samenvoegt tot het eindresultaat. Tijdens de grote première ontdekt u eindelijk het komische verhaal achter de verknipte film. Uiteraard krijgen jullie de film ook nog thuis gestuurd zodat het zeker is dat het een onvergetelijke dag wordt! Hierbij heb je de keuze uit de films: Hangover, Office Party, Bride Wars & Harry Potter. 

Activiteit 6: 30 Seconds quiz
Ben jij ook zo'n 30 seconds fan? Dan is deze quiz het perfecte uitje voor jouw vrijgezellendag! In teams ga je de strijd aan tegen elkaar onder begeleiding van onze quizaster! Uiteraard speel je de bekende kaartjes, maar er is veel meer. Ga je voor een veilig kaartje of zet je de joker in en wat schrijf je op het kaartje van jouw tegenstanders. Nederlands populairste bordspel uitgewerkt tot een leuke interactie quiz!  

BBQ Boot
Na jullie leuke spelactiviteit is het tijd voor de BBQ Boot. De BBQ Boot is het populairste arrangement op het water en vaart jullie 2,5 uur rond door Breda. Gedurende deze tocht geniet je van een complete BBQ en onbeperkt bier, fris en wijn. Onze gezellige schipper kan onderweg iets vertellen, maar jullie kunnen er ook voor kiezen om een muziekje op te zetten en jullie eigen feestje aan boord te creëren! De perfecte voorbereiding op een leuke stapavond. 

Voorbeeldprogramma:

Crazy 88:                 13:30 tot 16:30 uur
BBQ-Boot:               17:00 tot  19:30 uur

* De aangegeven tijden en programma onderdelen zijn slechts een voorbeeld en volledig naar jullie wensen aan te passen.

Tarief:
- Dit programma met Crazy 88, Streetgolf, Pubquiz of 30 Seconds en BBQ Boot bieden wij aan van €84,50 met een korting nu €77,50 p.p.
-
Dit programma met Escape City Game of Verknipte Film en BBQ Boot bieden wij aan van € 89,00 met een korting nu 79,50 p.p.
- I.c.m. Tapas boot zijn bovenstaande programma's € 5,- pp duurder. 

Boek dit programma nu of vraag een offerte aan.