Varen, Bridewars en Kookworkshop

Jullie starten de dag met een heerlijke tocht op het water van Breda aan boord van een luxe sloep met schipper. Na de tocht spelen jullie een aantal scripts na uit de film Bride Wars wat zal leiden tot hilarische momenten. De dag zal afgesloten worden met een kookworkshop naar keuze. 

Dit programma is beschikbaar vanaf € 111,50,- p.p.

Op dit programma geldt een voordeeltarief met een leuke korting. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!Toelichting dag programma:
Bij onze mooiste tocht van 2 uur begin je in het centrum van Breda en zullen we eerst een gedeelte van de Singel bevaren. Halverwege de Singel gaan we de Mark op en varen we door de wijken Boeimeer en het Ginneken. We varen naar het prachtige natuurgebied het Markdal. Dit is het punt waar we keren en jullie deel 2 van het centrum laten zien.

Na de relaxte tocht op het water beginnen jullie aan de leuke activiteit Verknipte Film Bride Wars. De Verknipte Film Bride Wars is de ultieme activiteit voor een vrouwen groep. In meerdere groepjes gaan jullie als regisseuses, actrices en cameravrouwen op pad met het verknipte filmscript en een video camera om alle scènes van jullie Bride Wars op te nemen. Daarnaast krijgen jullie ook een aantal attributen mee om de scénes nog gekker en leuker te maken.Wanneer jullie alle scènes uit het filmscript hebben geschoten komen jullie samen terug in een mooie horeca zaak om te  genieten van een drankje terwijl de editor jullie beeldmateriaal samenvoegt. Daarna is het zover, de grote première. Jullie ontdekken waar de andere groep de hele middag mee bezig is geweest, hoe hu scénes eruit zien en hoe deze scènes samen jullie Bride Wars vormen.

Na het middag programma volgt de kookworkshop. Onder begeleiding van onze professionele koks kookt u zelf de meest culinaire gerechten. Deze middag of avond zullen we afsluiten met een lekker diner dat bestaat uit de eigen gastronomische en heerlijke creaties. Er worden kleine groepjes gevormd die elk een onderdeel van het 3- of 4- gangen menu bereiden. Voor grotere groepen zijn er verschillende combi-arrangementen. De kookstudio en de eetkamer staan open voor elk initiatief op culinair gebied. Bekijk hier de verschillende kookworkshops die wij aanbieden. 

Voorbeeldprogramma:

Varen op luxe sloep10:30 - 12:30
Bridewars12:30 - 15:30
Kookworkshop16:00 - 19:30


* De aangegeven tijden en programma onderdelen zijn slechts een voorbeeld en volledig naar jullie wensen aan te passen.

* Het arrangement is te boeken vanaf 12 personen.

Boek nu jullie vrouwendag of klik hier om de beschikbaarheid op te vragen.