Activiteit + Diner op het water

Voor jullie dames uitje verzorgen wij een complete middag en avond die je niet snel zal vergeten! Start met een activiteit naar keuze en stap vervolgens aan boord van de luxe sloep met aan boord een Tapas of BBQ diner inclusief onbeperkt bier, fris en wijn aan boord. Dit programma bieden wij aan van €84,00 met een flinke korting aan vanaf €77,50 p.p.


Toelichting dag programma:
Wij hebben voor jullie de 3 meest geboekte activiteiten door vrouwen op een rijtje gezet. Jullie kunnen de activiteit die het beste bij jullie gezelschap past uitkiezen en de dag vervolgens afsluiten met een gezellig BBQ of Tapas diner.

Activiteit 1. De Verknipte Film
Jullie starten de dag met een welkomst drankje in de binnenstad van Breda. Na een uitleg van onze instructeur starten jullie met de opname van je eigen kaskraker. Wie is de regisseur, acteur/actrice en cameraman/vrouw van elke scène?
Uitgerust met het verknipte script, camera en een kaart met bezienswaardigheden trekt u door de stad en verfilmd u de zinnen van het script, terwijl u Breda van een bijzondere kant ontdekt en veel plezier heeft. Bij terugkomst worden de scènes samengevoegd en genieten jullie van je eigen première onder het genot van een drankje.

Activiteit 2. Crazy 88. (Duur 3 uur)

Jullie starten de dag met Crazy88 een knettergek spel met niet 88, maar 20 doldwaze opdrachten. Na een korte uitleg word jullie groep het centrum van Breda ingestuurd, uiteraard met de opdrachten en niet te vergeten een camera! 
Via onze speciale Crazy 88 website krijg je continu een nieuwe opdracht binnen op je mobiele telefoon. Leg de opdrachten zo goed mogelijk vast zodat de hilarische beelden goed tot zijn recht komen op de film die wij voor jullie zullen monteren. Deze film kan iedereen zelf downloaden na de activiteit.


Activiteit 3. Streetgolf Clinic. (Duur 2 uur)
Streetgolf is dé spectaculaire golfrage uit Parijs. Deze golfvariant wordt niet op de golfbaan uitgevoerd maar op straat dwars door een mooi park en langs het water. Streetgolf wordt gespeeld met een echte golfclub, een speciale grasmat waarvan kan worden afgeslagen en een speciaal ontworpen streetgolfbal. Het is een leuke activiteit die voor iedereen, ook zonder enige golfervaring eenvoudig te leren is.Het leukste van deze activiteit is dat er geen regels zijn!

Na de activiteit hebben jullie een heerlijke BBQ-maaltijd of Tapas diner verdient met een lekker borreltje erbij. En hoe kan dat beter dan op de BBQ-Boot of Tapas boot inclusief bier, fris en wijn. Op de luxe sloep napraten over deze geweldige dag. Een mooiere start van jullie avond is er niet!

Voorbeeldprogramma:
activiteit:                                  14:00 / 15:00 tot 17:00 uur
BBQ-Boot of Tapas Boot:            17:00 tot 19:30 uur

* Crazy 88 en De Verknipte Film duurt 3 uur en een Streetgolf clinic duurt 2 uur.
* De aangegeven tijden en programma onderdelen zijn slechts een voorbeeld en volledig naar jullie wensen aan te passen.

Tarief:

BBQ Boot i.c.m. de Verknipte film met een flinke korting voor €79,50 p.p.

BBQ Boot i.c.m. Streetgolf/Crazy88 met een flinke korting voor €77,50 p.p.

Tapas Boot i.c.m de Verknipte Film met een flinke korting voor €84,50 p.p.

Tapas Boot i.c.m. Streetgolf/Crazy88 met een flinke korting voor €82,50 p.p.

 

Boek nu jullie vrouwendag of check de beschikbaarheid.